2001 och årets tävling

I dagsläget är det sålt 2001 biljetter till lördagens match mot Sundsvall, 1838 är årskort och 163 förköpsbiljetter.

– Sedan vi åkte ur Allsvenskan säljs det nästan aldrig några förköpsbiljetter, spelar ingen roll om det är play-off eller derby mot Teg. Så dessa som vi har sålt nu, med tanke på hur länge vi det är kvar får ses som väldigt bra, säger Niclas Bornefjord på Björklövens kansli.

Du har ingen idé på hur många som kan tänkas komma?

– Jag tror på över 3000. Om du ringer på torsdag ska du få en mer exakt gissning, jag brukar vara väldigt bra på att gissa. Oj nu satte jag en jäkla press på mig, avslutar Bornefjord och skrattar.

Jag tror på att 3500-vallen kommer sprängas på lördag, men tänk vad trevligt om det kommer 4000 personer.

Jag utlyser här en tävling. Lämna din gissning på hur många åskådare som kommer på lördag i kommentarsfältet till detta inlägg. Den som gissar rätt eller närmast vinner denna bild på tvillingarna Sedin som är signerad av dem.

Priset är sänkt av mig själv.

84 kommentarer

  1. Pingback: 2372 | Eriks hockeyhörna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *