Björklöven – En känslosam resa

Ni som undrar varför Löven och Sundsvall inte har den bästa relationen, spola fram till 09:35 in i denna video. Om ni inte har sett Marcus video i sin helhet, rekommenderar jag att ni gör det.

Jag fastnar för sluttexten:

”Det sägs att det som inte dödar, härdar.
Att man lär sig av sina misstag.
Vi LEVER.
Vi HAR lärt oss.
Vi ÄR redo.
Tillsammans ska vi börja vandringen från mökret,
till ljuset i…
Hockeyallsvenskan 13/14”

När jag läser detta vill jag passa på att skicka en hälsning till laget och styrelsen:

Jag hoppas ni har gjort det fansen skriver, att ni har lärt er av misstagen. Så att ni kan skänka era fans lite glädje istället för bara sorg som det har varit de senaste åren! De är bland de bästa och framförallt de mest trogna supportrarna i Sverige. De flesta i Umeå har redan lämnat Löven, men inte Green Devils! Om de inte hade varit för dem hade det bästa varit att Löven hade fått somna in för gott fredagen den 21 april 2010! För eran egen skull, gör inte Green Devils återigen besvikna, de hör hemma i hockeyns finrum!

 

5 kommentarer

  1. Den där videon av Marcus är jävligt välgjord, bättre peppvideo inför resten av allettan och speciellt Lördagens möte mot Sundsvall finns inte.

    Om det inte vore för hardcorefansen på TCIM skulle det inte vara ett skit intresse runt denna klubben längre, den siten förtjänar lite mer cred än den fått. Vem vet, klubben kanske inte funnits idag annars.

  2. ”De flesta i Umeå har lämnat Löven men inte Green Devils.” Skit ned dig Åström. Vi är flera tusen på läktarna och inte många är med i Greed Devils. Däremot verkar du ha dömt ut Löven för gott. Det blir Allsvenskan nästa år…

    • Tack Johan för ditt svar!
      Det hoppas jag med som alla andra som bor i Umeå, plus säkert många mer. Måste bara fråga, var i detta inlägg har jag dömt ut Löven? Jag skriver att Green Devils förtjänar att heja på ett lag i Allsvenskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *