Ericson till Vännäs

Jag skrev tidigare att jag inte skulle jaga nyheter men om jag sprang över en skulle jag rapportera den, så här kommer en nyhet.

Enligt uppgifter till bloggen är nu Jesper Ericson klar för utlåning till Vännäs. Till att börja med ska utlåningen gälla till morgondagens match mot Kalix men med möjlighet för förlängning.

Jesper har fått begränsat med speltid i Löventröjan i år och detta ledde till att han gjorde två uppskattade matcher för Teg, nu blir det minst en i Vännäs tröja också. Bra för alla inblandande parter.

1 kommentarer

  1. Varför utlåning – igen ? Löven med en bred backtrupp (8 + en utlånad + en forward till och från som back). Som det nu sett ut med denna stora trupp (enbart med seniorspelare) bestående av sex (med i stort sätt all speltid) sedan tidigare etablerade backar har Jesper mfl. fått fungera mest som backupp vid skador och därför hamnat i ett moment 22 ( hämar utveckling). När det fortfarande är som det är därför bra med utlåning med istid för utveckling, om så på annat håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *