Bekräftat

I går skrev jag om att Björklövens Jesper Ericson ska lånas ut till Vännäs. Nu har jag även fått det bekräftat.

– Det stämmer och det känns väldigt bra. Jesper är en väldigt duktig back och det är verkligen en win – win situation för alla parter. Utlåningen är till att börja med en match men med möjlighet till förlängning, säger Vännäs HC:s sportchef Peter Johansson till bloggen.

En viktig förstärkning inför Vännäs viktiga bortamatch mot Kalix i kväll. Vinnaren i den machen tar även ett stadigt grepp om stafettpinnen i kampen om seger i serien och en plats till play-off. Kalix också har förstärkt deras lag med Slovaken Miroslav Izvolt och dessutom förlängt kontraktet med Adam Rachidi.

1 kommentarer

  1. Bra att Umeås talangkapital förvaltas på bästa sätt. Synd att lösningen kommer sent. Viktig matchtid har slarvats bort helt i onödan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *