Det där fönstret

Vid midnatt stänger transferfönstret. Kommer Löven ro hem någon innan dess? Nej, jag tror inte det. De fiskar som har varit på kroken verkar ha släppt.

Om det ska komma någon måste det vara en kille som tillför både på och utanför isen. Annars kommer det bara störa gruppdynamiken, det vill nog ingen. Löven ska upp i är så är just den väldigt viktig. Därför tror jag att vi inte får se något namn.

Men visst skulle det vara roligt med en skäggig jänkare som sprutar in mål…

3 kommentarer

  1. Du och några andra var inne på att Marcus Evertsson skulle tas tillbaka till löven innan fönstret stängde. Vad tror du om detta nu? Han har inte rosat marknaden i Allettan..

  2. Alexandre Giroux släpptes nyligt från Dynamo Riga. För långsam för NHL, för långsam för KHL, men i Björklöven skulle han vara en poängmaskin vi inte sett sedan Beljavski. Hoppas verkligen att Blixt gör ett försök på denna kille, stor tung transatlant med välriktad bössa, är inte det optimalt som spetsförstärkning?

  3. En Kanadick skulle sitta fint. en högerskytt av rang som även kan ta en fajt och inte är rädd att stå som Tomas Holmström framför motståndarmålet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *