Angående de höjda ögonbrynen

Skrev i går om jag fick en flera tips som fick mig att höja ögonbrynen.

Tipsen lät att Björklöven har sagt upp två personer som jobbar på kansliet.

Givetsvis ringde jag Mats Danielsson för att höra om detta stämde.

Stämmer det att ni har sagt upp två personer?

– En kommer att sluta, men det är i ett led för att vi omorganiserar ekonomisidan. Vi försöker ständig att bli bättre organisatoriskt och kostnadeffektivisera oss.

Så ingen annan har fått sluta?

– Nej, avslutar Danielsson.

Med detta svar, sänker jag ögonbrynen igen.

16 kommentarer

  1. Alltså…är det bara jag eller hoppas du att det ska gå dåligt för Löven? Många av dina inlägg handlar om hur dåliga Löven är, hur chanslösa de ev kommer vara i allsvenskan osv. Skiner ju igenom hur lycklig du blir när Löven torskat match och jag antar att du blev jävligt besviken när det bara var EN person som slutat på kansliet…..får då kan du ju inte skriva om att Lövens ekonomi skulle svikta. När Löven i praltiken spelar hem Allettan genom att slå Östersund så frontar du Vännäs säkrade plats i Play Off. Har du våta drömmar om att det går åt helvete för Löven? Får lite av den känslan faktiskt……

    • Tack för din åsikt! Nej jag hoppas verkligen inte att det ska gå dåligt för Löven, tvärtom! Anledningen till att jag valde att lyfta Vännäs för att de hade säkrat play off är att de är nykomlingar och nådde deras mål. Samma sätt kommer jag lyfta Löven när de når deras mål. Det är inte att vinna mot Östersund utan att ta sig till Allsvenskan. Detta är inte en renodlad Lövenblogg utan jag bevakar alla tre lag. Sedan tycker jag att det är min skyldighet att rapportera vad som händer med lagen.

    • Hur mycket positivt har du skrivit om Löven i din blog? Känns helt klart som en negativ underton i mycket av du skriver…men som du säger så är det din blogg och du skriver vad du vill 🙂 I övrigt, förutom det är det faktiskt trevlig läsning…..men som Lövare blir jag grinig

  2. Återigen postar du något med enda anledning att försöka öka antalet besökare. Har skrivit det innan att du sysslar med Aftonbladet journalistik men det är ju helt fel, trodde inte man kunde krypa lägre än va de gör men du slår gång på gång rekord!
    Vet du hur många som mått illa senaste dygnet? bryr du dig ens att du gör så folk mår dåligt?
    Uselt, fulspel & riktigt riktigt äckligt agerande.
    Hoppas MÅNGA skiter i att läsa din blogg framöver för sålänge du sprider dynga är du inte värd en enda!

    • Mår man dåligt över att en bloggare skrivit att han fått tips om något ögonbrynshöjande så behöver man nog få lite perspektiv på livet…

      Och det är väl bara att sluta läsa om du tycker det är så dåligt.

        • Trodde mer om dig Erik. Tyvärr firar du så Lövens motgångar. En gång är ingen gång, men femton gånger är fjorton för mycket. Tack för en lovande blogg som eskalerade till värdelöshet.

          • Tack för din åsikt! Men när har jag firat Lövens motgångar? De har ju inte haft några i år.

  3. Riktigt bra blogg Erik, kör hårt!
    En skön mix av matchreferat, fakta, rykten och spännande inlägg i hockeydebatten. Även lagom kaxigt så att man känner att man vill läsa. Sen verkar vissa läsare bli mer uppjagade än andra när inte allt som skrivs är skönmålning av sitt favoritlag men va fan…. för att citera ”Bulan” Berglund; ”hellre ökänd än okänd” 🙂

  4. Jag blev också lite nervös, det ska erkännas. Man är ganska skadad efter alla år av misskötsel. Förväntar sig det värsta. Hoppas det fortsätter på denna positiva väg. Du får nog inte guldspaden för årets scoop men det var väl ganska skönt ändå 🙂

    Känsliga supportrar finns det gott om i alla lag. Visar väl på engagemang för laget i alla fall, antar jag.

    Bra att du skriver om vännäs och teg. Inte så många andra som gör det.

    • Heja Erik.
      Det är bra att någon skriver om de andra västerbottenslagen i ettan. Tycker väl att tre bloggar som slaviskt följer björklöven vore bara för mycket!

      Har större behållning av att läsa om Vännäs och Tegs värvningar på den här sidan, än att läsa om Alexander Sundström vara eller inte vara för tredje gången.

      Fortsätt med det du gör och fortsätt rapportera om Teg och Vännäs.

      Sen får väl Löven snabba på och ta sig upp i eliten så att Skellefteå får trycka ned dom ordentligt! 😉

  5. håller inte alls med i det folk skrivit att Erik gillar björklövens motgångar. Snarare får jag intrycket att det finns lövensupportrar som inte tål att höra kritik om sitt lag. Även fast jag håller på björklöven inser jag att dom inte är perfekt.

  6. Mycket bra blogg!! Följer den med stort intresse just för att den tar upp Vännes och Teg också. Sen finns det väl otaliga fanbloggar till Björklöven om man är intresserad. Den är saklig och bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *