Vinst x2

Björklöven fick revansch från fiaskot i fjol när de förlorade mot Kovland. I dag tog de en stabil seger med 2-6 och vann skotten med 16-46. Men det började lite nervöst när Kovland tog ledningen. Men de visade deras styrka och kunde ta en stabil seger. Nu ska det extremt mycket till att de missar seriesegern.

– Vi fortsätter att trumma på och det tar ut sin rätt till slut. Även när dom reducerade kändes det som att vi skulle gå ifrån och vinna klart. Kovland gör det bra men det lir jobbigt för dom att stå upp mot oss i längden, säger Jens Öhman till sportnu.se.

Nu när Kiruna vann över Östersund blev kampen om den fjärde och sista play off platsen ännu jämnare än den redan var. Nu är det fyra lag inom tre poäng. Häftigt!

***

Teg spelade hemma mot Övik och tog även de en stabil seger med 4-0. En rejäl moralhöjare inför morgondagens match mot Kovland.

Trots att Teg är i botten av Allettan tycker jag de har gjort det bra. Deras första Alletta och de har stått upp bra mot alla lag. En viktigt erfarenhet inför nästa säsong.

***

Även Vännäs har match i morgon, mot Kalix. Vännäs behöver ta en poäng på de två återstående matcherna som är kvar för dem för att vara 100% klara för play off.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *