Teg förlänger med trio

Tegs fortsätter att bygga laget inför kommande säsong. Tidigare har de gjort klart med målvakten Daniel Lindgren. Nu kan bloggen meddela att trion med David Muzito-Bagenda, Johan Grönberg och Christoffer Forssén skrivit på för en säsong till med Teg. Tre viktiga kuggar i årets Teg och tränare Lund hälsar att de hoppas göra klart med tre-fyra spelare till innan veckan är slut.

Ett frågeteckan är dock backen Peter Rundblad som enligt uppgifter till bloggen ska lägga skridskorna på hyllan.

***

I kväll smäller det nere i Olofström när PO 3 äntligen drar igång! Ett riktigt eldprov för årets Löven och deras målsättning. Vinna eller försvinna över en serie på bäst av tre matcher. Fiasko eller fortsatt kamp om målsättningen.

Spontant säger jag att Löven kommer vinna med två raka matcher, men jag sannsar mig och säger att Löven förlorar kvällens match och vinner två raka hemma.

Släpp pucken, nu kööör vi!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *