Strax under tre

Ringde och kollade med Bornefjord på Lövens kansli hur biljettförsäljning har gått inför kvällen match.

– Vi har sålt strax under 3000 biljetter. Vi har en hel del biljetter. Så jag gissar att vi hamnar på ungefär samma siffra som mot Sundsvall. I beräkningen ska man ta med att säsongsbiljetterna har minskat från 1800 till 1400.

Det verkar bli bra drag ikväll.

***

Tegs lagbygge fortsätter starkt. I går förlängde de med lagkaptenen Johan Palm med ett år.

1 kommentarer

  1. Härlig och viktig helg! Inte bara för A-Laget mot Olofström, men också för J-20 mot Östersund, vore kul med fler rapporter här om deras nutid och framtid. Sen drar U16 igång snart också, våren är underbar för oss hockeyälskare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *