”Toppen” vann

De tre tilltänkta topplagen vann alla i kväll. Björklöven spelade mot Piteå och tog alltså tre mycket viktiga poäng i mycket jämn match. Björklöven började riktigt illa och Piteå vann skotten med hela 12-5 i första perioden, men lyckas hålla 0-0. I andra tar Löven ledningen men Piteå kan kvittera. I tredje gör Alexander Sundström matchavgörande 1-2 och sedan kan Linus Boström sätta trean i öppen kasse.

Tre extremt viktiga poäng då både Tingsryd och Karlskrona vann. Nu väntar just KHK hemma på torsdag. Hoppas att hela Umeå sluter upp.

***

Fick rapporter om att North Power hade en hälsning åt Löven i Skellefteå på väg upp till Piteå. ”Lycka till i kvalet till Korpen, Lövenpack!” Det är kärlek!

1 kommentarer

  1. Ja lite syskonkärlek är det med de svartgula grannarna. Green Devils får sätta upp en skylt med vi ses i kvalet till Elitserien nästa år eller vad sägs. Håller tummarna för fortsatta segrar i Kvalserien för Löven. Kommer att stötta dem när de möter Vita Hästen i Norrköping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *