Viktig seger

Trots stundtals mindre bländande spel lyckades Löven ta tre väldigt viktiga poäng i dag. Det kan Lövenfansen tacka firma Boström – Jarl för. Båda stod för tre poäng var.

Löven började riktigt knackig och det var Huddinge som också tog ledningen. Men efter det första power breaket lossnade för Löven och de kunde kvittera.

Även om matchen som helhet var allt annat än underhållande så kommer man för evigt komma ihåg den sista minuten av matchen, då hela Umeå Arena står upp och bär fram sitt lag och när Stefan Andersson lyfter in 4-2 i öppen kasse samtidigt som hesa Fredrik ljuder formligen exploderar hallen. Det var länge sedan det var en sådan ljudkuliss och spänning i hallen.

Löven visar alltså återigen vilken lagmaskin de är då de vinner trots att de inte spelar på topp. Nu kan de även titulera sig som serieledare då Tingsryd tappade poäng mot Piteå och Karlskrona blev formligen överkörda av Vita Hästen.

Just Vita Hästen möter Löven i nästa match. Snacka om en sexpoängsmatch i kampen om en plats i Allsvenskan!

***

Jon Palmebjörk var tillbaka i dag. Det syndes verkligen att han hämmades av sin axel och han klev av i mitten av tredje. Men enligt rapporter ska det inte vara någon fara och han ska vara tillbaka till nästa match.

1 kommentarer

  1. Så underbar seger Löven! Och nästa match mot havrepuffarna blir den viktigaste i hela serien. Vinner Löven, med GD:s stöd, så har vi minst ett ben i HA. Otroligt va! Kämpa nu Löven, vilket lag och vilken coach vi fått. Nästan halva Karlstad hejar på er….i a f jag! PS. Tack Piteå!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *