Himmelstalundshallen

Själv har jag varit i Himmelstalundshallen otäckt mycket, har väldigt få positiva minnen från denna hall. Då jag har jobbat inom Linköpings HC vet jag hur illa alla Vita Hästen fans tycker om alla andra lag och hur synd de tycker om sig själva efter konkursen.

Björklöven och Himmelstalundshallen är inget vinnade koncept. I dag är det alltså dags att skrämma bort det spöket. Kommer inte bli en lätt uppgift då Norrköpings Vita Hästar är som Löven ett väldigt hemmastarkt lag och som sagt har ett mycket bra publikstöd i ryggen.

Om Löven ska ta poäng måste de komma upp i samma standard som de hade mot Karlskrona, Vita Hästen är lite som Piteå, försöker gå på knock i första perioden. Detta är en match som det står mycket på spel, en riktig sexpoängsmatch.

Tips:

2-3 efter straffar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *