Misstagen fällde Löven

Löven hade i dag chansen att säkra en plats i Allsvenskan, men de lyckades inte. Utan att överdriva var Karlskrona det bättre och laget och tog tillvara på Lövenbackarnas misstag fyra gånger om.

Nu väntar en ångestdrabbad-fredag. Enkel matematik gäller. Om Löven tar två poäng om Tingsryd tar mindre än två poäng eller om KHK förlorar är Löven klara, så de sitter verkligen fortfarande i förarsätet, leder serien och har allt i egna händer.

Jag längtar redan tills på fredag!

Jag är ganska säker att Lövenspelarna får jubla inför en fullsatt Umeå Arena.

8 kommentarer

 1. Nån som har sängplats över till 3 killar från Borlänge som kommer upp på fredag?:-). Har köpt 3 biljetter till ståplats H men hotell känns lite onödigt dyrt. Vore kanon om det gick att fixa!!!.

  • Hej!
   Ja jag tror mig kunna husera er grabbar, åker ni bil upp till Umeå och ska åka söderut på lördagen?
   Och isf kan jag åka med till typ Gävle ?
   Win win situation ni får boende och jag får resa till tex Gävle ?
   Skicka ett mail på [email protected] så kan vi prata vidare!
   Ha det fint.

  • Ifall ni inte hittar någonting kan det vara en idé att titta på t.ex. KFUM vandrarhem eller liknande. Brukar ha husrum till hyfsade priser.

 2. Alltså, jag är från Umeå men bor i Skellefteå. Min sambo hejar så klart på AIK, vilket driver mig till vansinne. Ibland när jag har spillt något så brukar jag ta hans halsduk för att torka upp det. Jag brukar också trampa på den ibland, bara för att. Så snälla Björklöven, se till att vinna på fredag. Situationen här hemma håller på att bli ohållbar!

  • Vilken fantastiskt underbar kommentar haha! KOM IGEN LÖVEN!

   Ingenting gör mig gladare och ingenting ger mig mer ångest än era matcher! VINN

 3. Alltså Vinner Löven inet den här matchen så Då har dom inget att gör i HA så enkel är det. Hoppas Löven har nerverna underkontroll så det inte finns några ”spöken” utan bara möjligheter!

 4. Det är hugget som stucket på fredag, men skulle björklövens backar bli lite mer snabbtänkta och reaktionssnabba så fixar dom det. Men vinner man bara 15% borta i allsvenskan också, så krävs det feta sponsorer och slutsåld hemmahall. Nu är det bara att hålla tummarna att vi slipper Div 1 .
  – Träffa MÅL grabbar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *