Moyer till Oskarshamn?

Nu har säsongen 2012/13 gjort bokslut och nu börjar silly season. Silly börjar starkt redan nu och enligt uppgifter till bloggen ska Russ Moyer vara klar för Oskarshamn. Moyer som för åtta timmar sedan klev på planet hem till Kanda är svår att nå, så jag ringde till Oskarshamns sportchef, Roger Jönsson för att kolla upp ryktet.

Stämmer det att du gjort klart med Russ Moyer?

– Inga kommentarer, svarar Roger Jönsson till bloggen.

Har du varit i kontakt med honom?

– Inga kommentarer.

Fortsättning följer.

9 kommentarer

  1. Moyer var en av Lövens skakigaste under Kvalet. Hans tokoffensiva spel håller inte för allsvenskan. Han har gjort mycket nytta för löven under dessa två år men om han lämnar så är det nog lika bra. Att dominera mot Vännäs och Kiruna är en sak. Men bara när det kom till Kvalserien så fick han genast problem. Nä då ser jag hellre Nevalainen, Sondell ect.

  2. Offensivt är han elitseriespelare nästan… men i defensiven tror jag att han blir en riskfaktor i allsvenskan

  3. Bristerna blev tydliga i kvalserien, och kommer att bli tydligare i Allsvenskan. Han har dock tillfört massor i div 1 och det ska han tackas för.

  4. Är det verkligen okej att snacka och till och med komma överens med ny klubb innan säsongen ens är över? Såklart svårt att veta om det var så i det här fallet, men hans loja spel under KS tyder lite på det tycker jag. Rykten säger väl också att Smotherman var klar för Örebro (eller annan allsvensk klubb) under pågående kvalserie? Vad säger regelboken?

  5. Ni som hävdar att han inte håller i allsvenskan kommer bli grymt besvikna. Är fullständigt övertygad att han kommer bli Oskarshamns bästa back och en av dom som plockar mest poäng i allsvenskan.

    • Klart att han kommer att plocka poäng i massor, men det jag vill se i Löven är spelare som höjer sig och tänker smart i de viktigaste lägena, det gjorde inte Russ. Han har varit kanon att ha i division 1, men jag tror inte att han är rätt spelare för löven nu i jakten på att med näbbar och klor hålla sig kvar i första hand.

  6. Tycker du får ta tag i bloggandet på allvar nu Erik! Har alltid tyckt att du är den som har bäst ”silly-news”, och även om jag vet att du bloggar om mer än bara Björklöven, så är det väl en relativt bra tid att börja prata med spelare och ledare i laget, samt spelare som kan tänkas komma till laget!

    Ett lyckligt slut på en lång säsong har ökat allas intresse, så varför inte spinna vidare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *