Nu börjar jag!

En snölös måndag i november. Ett glatt skutt ur sängen. Rätt så högt skutt ur en loftsäng. Landade på båda fötterna och insåg att kroppen inte var så glad idag. Vadan detta! En bacill! Icket tid med. Idag ska rollbearbetningar i livsteatern ”projektet” bearbetas och formas. En mycket sevärd teater i det verkliga livet där EU har en av de stora rollbesättningarna. Kan vara så att man kan se organisationen som Primadonnan? Viktig och utan henne blir det lite men inte alltid så lätt att förstå? I denna uppsättning ( Det projekt jag är projektledare för) finns allt med kärlek, avsky, drama och pengar och ungdomar. Ännu inga mord och det hoppas jag verkligen vi slipper. Jag vet att det kommer att bli ett bra slut men pjäsen är lång och många akter.
Dagens uppgift: Uppmärksamma en ny tanke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *