Tisdag..finns en i varje vecka

Krassligheten har drabbat mig! MIG! Vad innebär det? Ja, att jag inte känner mig riktigt som stålkvinnan idag! Upprörande. För att vara säker på att få lite medlidande lät jag bli att måla mig i morse (…eller möjligen glömde jag att göra det) En något rörig förmiddag med ekonomiska förtecken så gick projektledare Carlsson med lite långsamma (även om en del ändå skulle påstå att jag halvsprang) steg mot kontoret, bearbetade en liten bekymmersrynka i pannan. Inne på kontoret så fick jag påhälsning av tröstande kamrat som lät mig låna en stor blank mässingshjort som nu pryder mitt skrivbord.. (bara till låns)..alltid uppmuntrande med mässingshjortar. En annan kamrat kom med en god chokladkaka. Sweet! Som en bonus kom sedan vaktmästare med en jättestor whiteboard och en jättestor anslagstavla till mitt nya kontor. Pannan blev alldeles slät och bekymmersfri sånär som på en liten linje som senare suddades ut av ett uppmuntrande svar på sista frågan. Så NU är Carlsson på banan igen! Huka er baciller och bekymmer för nu laddar hon om!

Dagens tanke: En sak i taget…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *