3 kommentarer

  1. Det är tydligt att m inte önskar folkomröstning i frågan och när har m egentligen drivit en fråga för medborgarna att uttrycka sin mening om? Att lokala m-politiker nu går ut med ”krav” på folkomröstning är endast spel för galleriet. Jag är övertygad om att Anders, Edward, Nicklas säkert önskar gotta sig i arvodena när de representerar storlänets huvudstad, utan att tillföra särskilt mycket då tjänstemännen kommer att inneha den största makten över agendasättandet!

  2. Jättebra att någon reagerar emot planer på centraliserad makt! Det kommer att bli helt omöjligt att bo i inlandet eller på mindre orter. Självklart skriver jag under folkinitiativet i Västerbotten emot Storregionen!

  3. Ni gör det jättebra, genom att problematisera 7-klöverns förda politik! Nu vågar regeringen inte sjösätta lastbilsskatten, säkert av oro inför osäkerheten i riksdagen, trots att man lagt stora skattepengar på utredningen! SD är landets enda opposition!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *