Roligt & Tråkigt…..

Jag tar de roliga först, ifredags fick jag kontakt via Facebook med 2 gamla lagkompisar från mitt gamla lag i Östra London Orient FC, Joe Mayo och Nigel Gray.  Joe var en av de roligaste människor jag har träffat i mitt liv, alltid hade en roliga kommentar att komma med och alltid hittade på nånt jävelskap.

Svartamannen står andra längst upp till höger..

Jag kom ihåg en match vi spelade borta mot Portsmouth på Fratton Park mellan 20-25 tusan på läktaren, jag spelade på vänsterkanten, väldigt nära publiken, så jag fick höra en heldel av hur dåligt man är och publiken kastade pengar mot och på mig, så i halvtid sa Joe till mig, om dom kasta pengar ta upp dom och lägger dom i dina strumpor så dela vi på de efter matchen, jag trodde han skojade men han menade allvar, så i andra halvlek under spelet plockade jag upp pengar då och då, efter matchen kom vi in och jag hade mellan 400-500kr i strumporna och vi vann matchen 2-1, jag och Joe gjorde varsitt mål. Oj vad vi skrattade. Ska Träffa Joe & Nigel i Juli när jag åka över till london, ska blir kul att träffar sånna fina människor igen.

Nu till de tråkiga, ifredags åkte jag med mina elever från skolan till Sävar för att spela 11manna Skol DM, de blev vinst och förlust för tjejerna, så vi gick inte vidare till final. Alla gjorde sitt bästa, men ibland räcker inte de. Sen igår hade jag seriepremiär med EFF/SK mot Ersmark IK, de blev förlust där med, så ibland blir saker å ting inte som man hade hoppas och tänkt.

Idag blir de iväg norrut på E4an igen, Jag & Natalie ska kolla på Timmy spela med SFF mot Sollefteå.

Dagens Coach – Idag 2st

Pep Guardiola -Vunnit allt med Barcelona -Slutar som Barca Coach

Roberto Di Matteo – Vinst i FA Cupen + Champions Leauge Final plats. Måste for jobbet som nästa Chelsea Manager?

Dagens Låt  Missy Elliot – The Rain – http://www.youtube.com/watch?v=hHcyJPTTn9w

 

 

 

 

 

 

1 kommentarer

  1. Hey! Du måste lägga upp en bild för bloggen så det syns direkt i rullistan! se till att kamma frillan snyggt bara 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *