Mer Guld…..

Skol DM inomhus 2012 tog slut idag för Bräntis Skolan, 9d killar finalspelade borta mot Ålidhemskolan. Killarna sista match innan dom sluta på Bräntis Skolan. Dom vill avsluta på en bra och vinnande sätt, så de blev en taggade lag som spelade bra och disciplinerat. Det blev vinst med 5-2, en underbar avslut, med den femte inspelade Guld. Grattis Killar, jätte bra spelat….

Guld Guld Guld Guld  Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld

Som sagt Skol DM Inomhus  har tagit sitt slut för 2012, 6 Fotbollsklasser från Bräntbergskolan var med årskurs 7, 8 och 9, 5 guld blev resultatet, Bräntbergskolan och Fotbollsklasserna kan känner sig stolta.

Min mentor och underbar sakande vän LG54 Skoog är säkert mycket stolt över Fotbollsklasser precis som jag är….

Dagens Låt- Nuttin No Go So – Notch                               http://www.youtube.com/watch?v=OP3dxCOQB-8&feature=related

Dagens Fotbollspelare – 9d Killar

:

Bless……….

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *