Skolan! Ronyas! Sonen!

De har varit några dagar sen jag bloggade sist, har haft fullt upp som vanligt, igår var jag med fotbollsklasser 8d killar och 9d killar + tjejer på Ronyas restaurang och firade Skol Dm guld vinster….

Gladja gänget på Ronyas……

På kvällen var jag och alla lärare i mitt arbetslag på skolan tillsammans med alla fotbollsklasser på fotboll och tittade på UFC mot Ängelholm.

Idag var jag till Holmsund med mina 7d tjejer med inlånad 7or plus några 6or för att spelar Skol Dm 11-manna mot Storsjöskolan och Prolympia, de blev 2 vinster 5-1 och 2-0 och en finalplats. Otrolig stark av tjejerna eftersom laget har inte spelat tillsammans förut, jätte bra spel, och en otrolig stark go i laget med mycket glädje. Grattis Tjejer till Finalplatsen….

Till Sist men inte minst är jag mycket avundsjuk på min son idag, ikväll finns han i Stockholm och på Jay Z & Kanye West konser på Globen. Need i Say more!

 

Jay Z + Kanye West – 2 of the best in music business…..

Dagens Fotbollsspelare 7d Tjejer, tyvärr missade jag att tar bilden på vinnande lag idag – förlåt tjejer….

Dagens Låt- Jay Z & Kanye West – N***as in Paris      http://www.youtube.com/watch?v=2e9uNn2yDhQ&feature=related.

Bless

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *