Fotbollsresa……

Hej Mina vänner,

Det var ett tag sen, haft lite fullt upp med allt, hoppas ni har saknat mig.

Svartamannen lever……

Imorgon åker jag och min älskade Sonen Timmy först till Stockholm sen vidare till Manchester, ska kolla på 2 Manchester Utd matcher, vi har också planerat in en championship match med, på måndag kommer Jensa `RVP`Sjöström till Manchester och vara med oss. Va kul vi kommer har……

Vill blir om ursäkt till min älskade Dotter Natalie att jag missa hennes innebandymatch mot Iksu, men ska håller tummarna för henne och laget att dom gör en bra match och vinna……

Bilder från resan kommer sen…

Dagens Låt  Lil’ Rick Feat. Machel Montano: GO DUNG http://www.youtube.com/watch?v=4H4Sy2nSZbk

Bless…….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *