Tillbaka….

Hej Min Vänner…

Det var ett tag sen, sitter i nattens mörkret hemma i Lägenheten, tänkte bara att kanske skulle skriva några rader i min blogg. Tappade lusten ett tag med bloggen att skriver om vad som händer i livet, men nu känner man att de dags att hör av sig igen  🙂

Sommaren är över men vilken sommar vi har haft, har bott i Sverige i snart 27 år men har aldrig upplevt den sommaren vi har haft, vilken värme, de var så att man nästa var i Jamaica hos min Mamma.

001 016 015

När man pratar om Jamaica och Min underbar Mamma, jag och mina älskade barn har bokat en resa till Jamaica, Vi ska fira Jul & Nyår med Mamman min, vi längtar såååååååååå mycket, ska blir riktigt underbart att vara hos henne igen, sen att Timothy och Natalie för träffa sin farmor se dom otrolig fram i mot.

Ska försöker skriva lite mer oftare, sköt om er och vi höras framöver…

Dagens Låt: Pharrell Williams – Happy                                    https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

Bless…….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *