Välkomna!

Jag har fått äran att blogga på Folkbladets nya bloggportal. Imorgon byter VF namn till Folkbladet och med det nya kommer det en bloggportal med många spännande bloggar. Det känns otroligt bra att få hänga med i det nya. Folkbladet ligger långt fram när det gäller de sociala medierna och det gillar jag. Men det var faktiskt inte huvudanledningen till att jag ville blogga på Folkbladet. Jag har under våren följt Folkbladets chefredaktör Daniel Nordström på Twitter och jag tycker verkligen om det jag läser där. Han har bra åsikter, hyfsad musiksmak och så sticker han ut.

Det ni kommer att få läsa av mej är mitt vardagspussel. Jag har 2 år och 9 månader mellan mitt första och tredje barn. Tjejerna är 2, 3 och 4,5 år. När de är hemma är det inte lugnt och stilla. För att komplicera det hela lite grann tänker jag i höst starta eget företag.

Nu kanske det låter som att jag är själv på min resa med barnen, men det är jag inte. Jag är lyckligt gift sedan 12 år tillbaka och har en man som verkligen ställer upp på alla mina påhitt.

Hoppas ni läser och kommenterar! Jag uppskattar kommentarer och gör alltid mitt bästa att svara!

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *