BNI

BNI står för Business Network International och är världens största affärsnätverk. Idag fick jag den stora förmånen att delta i ett frukostmöte.

Nyfiken och nervös steg jag in på Stadshotellet. Jag betalade frukosten och gick in i restaurangen. Där fick jag en namnlapp och sedan var det dags att skaka hand med alla andra som var där. Efter handskakningen var det dags för den efterlängtade frukosten och kaffet.

När alla satt ner var det dags för den riktiga presentationen. Medlemmarna presenterade sina företag och vilka kontakter de var i behov av just nu. Även gästerna fick presentera sina företag. Vi fick 30 sekunder på oss att presentera våra företag. 30 sekunder är verkligen lite.

Innan mötet avslutades så fick vi som var gäster berätta om vårt intryck av det hela. Fantastiskt! Ett positivt välkomnande bemötande av alla som var där. Det kändes som att dörrar öppnades på glänt för möjligheter.

Så idag har jag inte varit mamman Agneta utan: Agneta Lundström från Artch informations- och kommunikationsbyrå.

1 kommentarer

  1. Pingback: Underlig fredag | Tidspusslet – konsten att få livet att gå ihop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *