Underlig fredag

Idag var en underlig fredag. Fortfarande lite omtumlad efter gårdagen BNI möte tog jag tag i dagen. Det har känts underligt, abstrakt. Har jag verkligen varit på möte med dessa företagare? Konstigt!

Fick bra feedback igår. Jag fick veta vad jag behöver förtydliga. Så nu ska jag försöka beskriva vilken typ av texter jag skriver. Första frågan som dök upp i mitt huvud då var: vilka typer finns det? Det finns ju en enorm mängd. Idag sköljer information över oss i olika medier och ofta är det med text i någon form. Är det någon form som jag inte kan tänka mej? Det finns givetvis vissa former av text som jag är mer trygg med, men utesluter det andra? Sen måste jag ange timpris också. Jag har ett tänkt pris, men jag tänker kolla det med de som kan branschen, så jag hamnar lagom i pris.

Jag fick även en inbjudan till ett förutsättningslöst möte. Det känns faktiskt som att det här kan gå.

Nu blir det snart soffläge för en rätt trött trebarnsmor. Jag ska bara, först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *