Mycket, men lite

Det händer mycket nu i livet. Nästa vecka kan jag säga att jag har en 2-åring, en 3-åring och en 4-åring. Det ger lite tårar i ögonen, eftersom den tid som varit aldrig kommer tillbaka och faktiskt har varit fantastisk. Nu är det nya mål som gäller.

4-åringen pratar mycket om när hon ska börja skolan. Varje gång vi passerar skolan för att vara precis. Jag försöker lugna henne lite med att det är ett länge kvar. Hon brukar nöja sej med det, tills vi passerar nästa gång.

Vad 3-åringen har för mål vet jag inte. Hon härmar mest sin storasyster i allt hon gör. För någon kväll sedan lekte de snällt i sitt rum. Trodde vi i alla fall. När jag tyckte det lät misstänksamt gick jag dit. Då var det två tjejer i den övre sängen i loftsängen. En sprang och den andra skulle hoppa från kanten. Inte undra på att det går åt mycket hårfärg…

Min 2-åring verkar vara mest intresserad av ”kan själv” och att lära sej prata. Så tålamod är det som gäller.

Mitt mål är att i höst kunna starta ett företag som gör att hushållet går runt. Jag har inte i dagsläget några större vinstplaner. Jag vill jobba med det jag kan och är bra på. Konstigare än så är det inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *