Papper, F-skatt, bidrag och kontorsfix

Just nu består den lugna sommaren av en hel del som ska fixas. Den 1:a augusti startar jag eget företag och då ska F-skatten vara godkänd, lite bidrag ska vara sökt, försäkringar tecknad, kontoret ska vara klart och arbetsprover av flera slag ska också vara klara.

Jag måste sätta mej och fila till budgeten så den täcker två år. Sen kan jag söka F-skatt och bidrag samtidigt. När jag har letat SNI-koder och kostnader förstås. SNI-koder är så att skatteverket kan låtsas att de har koll på mej. Jag måste även maila till försäkringsbolaget, så de kan ge mej en dagsfärsk offert på företags-, person- och sjukförsäkring.

Efter det kan jag ta tag i det jobbrelaterade. Jag ska skriva ihop lite arbetsprover av olika slag. Det blir kul, men det är svårt att hitta lämpliga ämnen. Jag tar gärna emot förslag på ämnen för till exempel artiklar, krönikor, manus.

Kontoret är snart ”beboeligt”. Det är bara det sista som ska röjas ur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *