Tar sats

De senaste veckorna har jag sänkt mitt tempo och försökt hitta rutiner. Det finns flera anledningar till det. En anledning är att jag vet att om jag inte skapar mina rutiner finns det risk att olika delar i företaget kommer att bli lidande i framtiden. En annan anledning är att jag vet att när jag gasar kommer tiden knappt att räcka till. Jag letar helt enkelt efter balansen. Nu tar jag sats och försöker öka stegvis. Det är nytt för mej. Jag brukar trycka gasen i botten, men jag tror inte att det vore klokt just nu.

Kanske slösar jag bort värdefull tid, kanske använder jag den på bästa sätt. Vad tror du?

2 kommentarer

  1. Kloka synpunkter. Stress direkt skadligt för hjärnan enl. senaste rönen från hjärnforskare. Undrar varför män så sällan oroar sig för livspusslet ? Har de inte också familj ? eller har de fortfarande markservice ?

    • Tack för din kommentar!

      Jag tror att män har en bättre stressnivå för livspusslet. Vi kvinnor stressar nog en del i onödan. Män har en mer avslappnad hållning. Jag skulle vilja vara lite manligare på den punkten.

      Fast nog tror jag att det fortfarande är många män som har lyxen att njuta av full markservice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *