Projektets fortsättning

Vi sitter just nu på flyget mellan Harare och Addis Abbeba efter att ha arbetat 2 veckor med hållbar utveckling tillsammans med Umeå Energi genom Henrik Bristav och Katarina Sjöström, och jämställdhetsfrågorna som Sandra Reinklou hållit i, vidare demokratiutveckling samt folkhälsa två avsnitt som Dennis Larsson ansvarat för och jag själv Owe Persson har föreläst om mänskliga rättigheter.

Som team ansvarig vill jag börja med att tacka alla som gjort projektet möjligt genom de ekonomiska bidrag som projektet tillhandahållit inte minst från SIDA via Olof Palmes Internationella Center, Umeå Energi, ABF Umeåregionen, Umeå arbetarkommun samt de fackliga organisationerna IF Metall och Unionen samt alla andra bidragsgivare.

Alla som vill och har lust samt möjlighet kan även i fortsättningen stödja detta projekt såväl moraliskt som ekonomiskt. Vill man stödja detta ekonomiskt sätter man in sitt bidrag på konto PG 64985-5, Umeå arbetarkommun, och märker insättningen Zimbabweprojektet. Vi har också en egen facebook sida som vi skall försöka hålla aktuell och där vi kommer att informera om vad som händer. Tack ännu en gång med en hälsning från kvinnorna i Zimbabwe.

Genom
Owe Persson

Blogg gruppbild

Blogg fortsättning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *