Smile, and the world smiles with you

Får man säga att man är otroligt lycklig utan att någon frågar? Får man säga det rakt ut med risk att bli förklarad som en jobbig, positiv jävel? Är det tillåtet att faktiskt erkänna det? Oavsett om det är förbjudet eller inte så väljer jag att göra det nu. Bryter lite mot reglerna eller gör något som kanske är accepterat, inte vet jag. Hur som helst så är jag fruktansvärt lycklig. Är glad så att det nästan spritter i kroppen. Utan en kanske vettig underliggande teori mår jag så bra att jag längtar att få vakna på morgonen och bara möta en ny dag. Är så lyckligt lottad att min familj råkar vara världens bästa och mina kompisar världens finaste. Är så glad och så tacksam. Snart är det sommar men konstaterar, med fetaste leendet på läpparna, att äventyren redan startat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *