Hej igen

Det är faktiskt svårare än vad jag trodde att inleda detta inlägg på ett bra sätt. 159 dagar sen sist. Det är nästan så att jag skäms en aning. 159 dagar, alla fantastiska på sitt eget sätt. En hel sommar har gått, en underbar, regnig sommar. Även en höst har passerat, även den regnig och grå. Och om bara sex korta dagar påbörjar den årliga 30-dagars-nedräkningen inför dagen med D. Då tomten besöker alla hem. Under dessa 159 dagar har det, inte allt för oväntat, hänt en hel del. Alldeles på tok för mycket för att kunna sammanfatta på ett vettigt sätt. Men nu, just nu händer det mer än någonsin. Om bara en vecka händer det vi kämpat för, verkligen slitit för. Nej, det är inte klokt. Nyfikna? Stay tuned.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *