I’m back – nu på Folkbladets

imageIkväll är första gången på länge som jag lyckats komma hem tidigt efter att ha varit på kvällsmöte med facket. Två möten har vi haft idag på Kommunal Umeås sektionsexpedition: ett för våra skyddsombud inom skola/förskola och ett för våra medlemmar inom privat personlig assistans. Nyckeln är att börja mötet tidigt, så kan man gå hem tidigt ;).

Ja, som ni ser har jag börjat blogga igen – den här gången på Folkbladets bloggportal. Det var länge sen jag bloggade senast. Närmare bestämt i somras, när jag var på semester. Men annars är det svårt att få tid till det. Vi får se hur länge jag orkar hålla igång med bloggandet. En sak är då säker och det är att: ska jag blogga, så ska jag hädanefter göra det på folkbladets portal. Jag är så jävla less på VK:s. När jag skaffade blogg via VK för ca 6 år sen, så gick det att göra väldigt mkt. Den bloggen hade väldigt många olika funktioner och den var faktiskt väldigt enkelt att använda. Nu stör jag mig mest på den. Det har faktiskt varit en bidragande faktor till att jag inte bloggat på ett tag.VK-bloggens användarfientliga funktioner har varit ett irritationsmoment.

Så mycket mer har jag inte tänkt berätta idag. Ville bara säga att jag var tillbaka. Hoppas att ni följer den här bloggen lika mkt som ni brukade följa min vk-blogg!

Hälsningar
Alejandro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *