Tävlingssugna amatörer, se hit!

Så här i semestertider kanske du har tid att kolla igenom ditt fotoarkiv. Eller varför inte ge sig ut på jakt efter nya personer, omgivningar och arrangemang att föreviga i pixlar?

Om jag nämner ”fototävling” kanske du till och med tänker på en speciell bild som du tycker lite extra om, och gärna vill dela med världen (eller åtminstone foto-Sverige). Då tycker jag att du ska skicka in den till Årets Amatörbild, som arrangeras av Årets Bild Sverige AB (tillsammans med en hel drös medarrangörer).

Skärmavbild 2015-07-03 kl. 15.29.09

Om du vill få inspiration eller se tidigare vinnare i de olika klasserna kan du spana in facebooksidan: årets amatörbild.

 

En ny tävling startar den första, och slutar den sista – varje månad. Juryn tittar igenom bilderna under den första veckan. Eftersom det ganska precis blev juli, har du några veckor på dig att skicka in ditt bidrag. Annars har du såklart möjlighet nästa månad. Och månaden efter det. De håller nämligen på fram till i oktober. Så ta en regnig dag och rota igenom dina hårddiskar, eller ge dig ut på nya äventyr om du har möjlighet.

Lycka till!

/ Thea Holmqvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *