Back to work

Spännande dag i dag. Det känns som att hela Sverige kommer tillbaka efter semestern på en och samma gång. När jag snabbt kollade igenom flödet i sociala medier i morse var det bara ”back to work”-inlägg, trafiken på väg till jobbet var betydligt tätare än vad den varit på hela sommaren OCH, nästan bäst av allt, de ordinarie radiopratarna är ÄNTLIGEN tillbaka i Morgonpasset.

Jag är också tillbaka här på Fokus på foto efter någon månads uppehåll. Under sommaren har jag jobbat med andra uppgifter på Folkbladet, och i stället har Thea Holmqvist och Jon Jonsson gjort en kanoninsats och skött våran fotobevakningen. i deras artiklar har vi bland annat fått följa med en bröllopsfotograf under en dag på jobbet, läst om Anders Alm som går i Sune Jonssons fotspår och dokumenterar jordbrukare i Norrbotten, sett Västerbottensfotografer som blivit enormt uppmärksammade på Instagram, och nu i dagens tidning handlar det om ett femårigt fotoprojekt om Vindelälven som blivit en bok (länk finns här). Det har verkligen varit en bra fotosommar. och det har varit jättekul att följa Thea och Jons artiklar!

Vindelälven

Foto: Thea Holmqvist

Nu blir det nya tag inför hösten för min del. Det väntas flera spännande utställningar i länet och utöver det fortsätter även arbetet med att hitta andra roliga och intressanta reportage från fotovärlden. Det ser jag fram emot.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *