Bakom kulisserna – ”Samarbetar för bästa resultat”

I veckan har jag följt med ett helt gäng ut på fotografering vid Baggböles Herrgård. Gruppen bestod av härlig blandning; modellerna Maria Reina och Anna Alm, make up-artisterna Marielle Isaksson och Nicolina Vikström, assistenterna  Lovisa Johansson och Lisa Sahlgren Fromell och så fotografen Fredrik Larsson.

Gemensamt är att de är medlemmar i facebookgruppen ”Nätverk för modeller, fotografer och stylister i Umeå”, som du hittar här.

Nedan får du ta del av lite bilder från behind the scenes. Dessutom finns ett litet smakprov från det slutgiltiga resultatet, som alltså Fredrik Larsson står för. Veckans artikel kan du som vanligt läsa både på folkbladet.nu och i dagens tidning.

/ Thea Holmqvist

Foto: Fredrik Larsson / fredriklarsson.se

Foto: Fredrik Larsson / fredriklarsson.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *