Kvällens trupp

Jag befinner mig just nu i Amsterdam då jag varit på bröllop! Därav anledningen lite uppdatering. Har därför inte heller kunna ringa till Sverige för att ta några ord med tränare och dylikt i UFC inför kvällens match i Norrlands-derbyt mot IFK Luleå.

 

Följande 18 spelare är  i alla fall kallade till kvällens hemmamatch som spelas 19:00 på T3 Arena.

Trupp:
Anthony Allison, Jorge Arancibia Fuentes, Linus Christensen, Besnik Curri, Fredrik Fjällström Winka, Axel Fällman, Fredrik Isaksson, Dillan Ismail, Adam Larsson, Johan Larsson, Mattias Lidberg, Filip Lundin, Erik Lundström, Marko Mihajlovic, Simon Mårtensson, Jens Sjöström dy, Vladimir Sudar, Fredrik Wennebro.

 

Så här ser min ”elva” ut sen får vi se angående hur olika jag och Sandahl/Bäckström tänker.
Målvakt: Vladimir Sudar.
Backlinje från höger: Fredrik Isaksson, Adam Larsson, Marko Mihajlovic, Jens Sjöström dy.
Mittfält från höger: Mattias Lidberg, Linus Christensen, Fredrik Wennebro, Erik Lundström, Johan Larson
Anfall: Simon Mårtensson.

Motivering: Varför Wennebro går direkt in i elvan är för att jag tror att om Fredde skulle va lite småskadad skulle aldrig Bäckström/Sandahl våga ”chansa” med att spela honom pga. att han tidigare varit skadad den här säsongen. Wennebro och Christensen spelar centralt på mittfältet där Lundström spelar framför och agerar lite släpande forward, bakom Mårtensson. Lidberg och Larsson känns både två som de är på gång så därför känns dom givna på varsin kant. Backlinjen är solklar med Isaksson som högerback enormt spelskicklig är han och det kommer UFC behöva om man vill föra en match.  Sedan är Larsson/Mihajlovic glasklara tillsammans och Jens Sjöström dy. är en spelare som är otroligt underskattad. Han ger alltid 110 vart han än spelar, om det var med Juniorallsvenska laget under Sandåkerntiden eller om det var med A-laget, det spelade ingen roll alltid 110 % sedan är han rätt snabb och har en fin vänsterfot, lite satsning på Sjöström dy från tränarstaben tror jag bli en succé för både Jens och UFC.

Att notera: Filip Lundin (-97’a) ingår för första gången i truppen till A-lagsmatch samt att Wennebro som skadade sig förra matchen är tillbaka i truppen om han spelar eller ej får ni veta 1 timme innan matchstart. Så 1 timme innan matchstart kan ni gå in på www.ufc.se

Jag vet nämligen inte om jag har tillgång till internet då och kan därför inte lova att startelvan kommer skrivas ut här så därför hänvisar jag alltså till Umeå FC:s hemsida.

5 kommentarer

 1. Men för tusan Sebbe. Inte behövs en blogg där UFC:s hemsida kopieras. Vi vill veta vad Du tycker om truppen till kvällens match.

  • Hade mina tankar om elvan i ett annat inlägg som var tidsinställt, men kastade in mina ”tankar om elvan” i det här inlägget nu och skippar nästkommande, hoppas du finner det intressant.

 2. Så där ja!
  Jag tror inte Wennebro startar. Tror Winka på hans plats. Övrigt stämmer nog.
  Vore kul att läsa din matchanalys INNAN Snicksnack har redovisat facit.

  • kommer inte kunna göra någon matchanalys med tanke på att jag sitter på ett hotell i Amsterdam. Tyvärr.

 3. Tror faktiskt det hade varit kul och läsa din matchrapport från ett ”hotell” i Amsterdam. Lite andra perspektiv, ja du vet vad jag menar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *