Såja

Har haft ett litet uppehåll, har varit bortrest i min stuga och där finns ingen tillgång till internet. Det är det som är en liten nackdel med att driva en blogg själv, svårt med uppdateringar då man är bortrest.

 

Hur som haver så jag lite news angående Umeå FC. Har fått några mail med lite frågor mycket kring Wennebros vara eller icke vare efter säsongen då kontraktet går ut, även mail om hur det blir för Kim Lundmark. Tog ett snack med Daniel Bäckström.

-Angående Kim kan jag inte säga så mycket vi ska ha ett snack med honom ikväll eller imorgon efter de kan du höra av dig, sa Bäckström

Passade på att fråga om man börjat förhandla med Wennebro om nytt kontrakt.
– Vi har inte startat några konkreta förhandlingar, men Fredrik vet att vi vill ha kvar honom men som sagt inget förhandlade än.

Om det skulle tas in någon spelar under uppehållet kändes ganska oklart men så här sa Danne.

– Vi har Edwin Ekholm som ska träna med oss ett tag nu framöver sen får vi se vad som händer där. I övrigt så känner vi oss ganska nöjda med truppen, många skador är på väg tillbaka så det känns fantastiskt, avslutade Bäckström.

Fick även veta att Danny Persson har börjat träna i relativt hög mängd nu så på skadefronten där ser det riktigt ljust ut.

Justja, träffade både ”junisarna” Axel Fällman och Mattias Lidberg på Iksu igår och det såg ut som dom hade kört stenhårt
– Jag är helt förstörd, sa Fällman.

 

 

2 kommentarer

  1. Hallå. Har du inte missat dom riktigt stora fotbollsnyheterna i Umeå? Allt handlar inte om kvarteren runt OK på Haga. UFC:s målvaktstränare slutar mitt under säsongen (sparken??), framtidens umestjärnor är på elitpojklägret, Ersbodas tränare hoppar av… ja det finns massor som en bloggare som du borde kommentera.

    • Kul att du skriver. Som sagt jag gör mitt bästa. Jag skrev tidigare att jag kommer lägga ner så mycket tid jag kan på det här, passar det inte dig är jag ledsen men just nu är det de här som gäller. Elitepojklägret har jag skrivit om i tidigare inlägg vilka som är kallade datum, motstånd osv. kolla det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *