Nilsson och Skellefteå FF

Ja, snackade nyss med Rainer Eskelinen som berättade att Robin Nilsson bestämt sig för att lira med Skellefteå FF kommande säsong.

Min åsikt om det? Ett riktigt bra nyförvärv för Skellefteå. Nilsson gjorde en riktigt stark division II-säsong med Mariehem SK där han visade att han spelmässigt är nog så bra som sin anfallskollega Robin Arestav. Nu hade han en lite mer tillbakadragen roll så det blev ”bara” nio mål (vilket ju inte är så illa). Nilsson har utvecklats rejält de senaste säsongerna, är en med sin längd och fysik en bra targetspelare, har bra spelsinne och blir spännande att följa i ettan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>