FF-lånen sänkte RönnskärRönnskär/Railcare – Sunnanå SK 1-6 (1-2)
Mål: Rönnskär:
Mathias Lundberg, Sunnanå: Krister Andersson 3, Linus Almqvist 2, Viktor Ledin
Matchen:
Sunnanå hade inför matchen fått ner Linus Almqvist, Krister Andersson, William Grenholm, Joakim Wikberg och Jonathan Johansson från Skellefteå FF, och vilken skillnad de skulle göra. FF-spelarna stod för fem av sex mål för gästerna i den enkla seger över Rönnskär.

Redan i första anfallet gjorde Krister Andersson 1-0. Rönnskärs hopp levde dock i och med att Mathias Lundberg fortsätter att göra mål i exakt varje match såhär långt in i serien. Sunnanå drog ifrån i den andra halvleken och var klart bättre. Linus Almqvist och William Grenholm dominerade mittfältet totalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>