Komedi eller rysare?

Imorgon 15:00 händer det något speciellt på Ersmarks IP. Solklara seriesegrarna ( som jag skrev i somras) kommer till Ersmarks IP för att spela en grymt tajt seriefinal mot tvåan Ersmark. Vad har vi att vänta oss inför matchen? Spöland har Simon Johansson som levererat hela säsongen och han måste också leverera imorgon för att det ska bli vinst för vännäslaget.  Det krävs även att Jesper Berglund får ordning och lyckas hålla bra diciplin på Spölands backlinje.
I Ersmark har man forwardsduon Mattias Larsson och Christoffer Johansson som kommer måsta dra ett tungt lass för hemmalaget. Det är också ett ”lass” som jag tror dom behagar att ha på sina axlar. Det kommer hur som helst bli en tuff match och jag tror att båda lagen har lika stor chans att vinna, men Ersmark kommer med det bästa själförtroendet och därför tror jag dom tar hem matchen.

 

Tre korta frågor med Ersmarks tränare Markus Wikström.
Vad har du för känslor inför morgondagen?
– Vissa är höjdrädda, andra är mörkrädda och Spöland har Ersmarksskräck. Det accepterar jag och har full förståelse för. Vi har fördel.
Vad har vi att förvänta oss?
– Folk kallar matchen för rysare. Det är fel. Jag kallar det för en komedi, väldigt rolig och förutsägbar. Vi vinner.
Vem blir matchhjälte?
– En spelare med världens vackraste röd/svart-randiga tröja.

***
Om det blir en Komedi eller Rysare återstår att se imorgon.

5 kommentarer

  1. Vem är denne Wikström? Verkar ha lite för stor övertro på sig själv iallafall, maken till kaxig. Blir bara pinsamt när det handlar om division 4 och han pratar på detta vis!

    Och vars var intervjun med Svifs tränare? Tråkigt att du bara intervjuar Ersmark, men så har de ju varit hela säsongen.

  2. hahaha……de märks att Wikström bara är en matrialare….att ge spöland så mycke tändvätska måste betecknas som korkat…kollade tabellen och ser där att de inte är ersmark som har fördel…3poäng efter samt 15-16 mål sämre…de kan väl inte va fördel…eller va säger du wikström

  3. glaas…va skriver du för smörja…ersmark har de bättre självförtroendet? på vilka grunder skriver du det.Spöland har två torsk i serien,leder serien,överlägsen målskillnad..skulle inte tro att dom lider av dåligt självförtroende…svara gärna på detta..

  4. Pelle: Jag tror du missuppfatta inlägget lite, det kanske inte var tillräckligt tydligt. Men om du läser det Wikström sa så verkar dom ha ett grymt självförtroende iaf. det var det jag grundade på att dom skulle komma med ett bra självförtroende.

  5. glaas…tycker du va rätt tydlig ,ersmark kommer med bästa självförtroendet…har du pratat med spölands ledning om hur dom känner?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *