Matcher under kvällen

Det spelas några matcher under kvällen i länet. Bland annat så möter ett formsvagt Umeå IK ett formstarkt Sunnanå SK i Svenska Cupen på Norvalla IP 19:00 ikväll.
Hur Umeå IK:s lag kommer att se ut är ännu oklart, på klubbens hemsida kan Blomqvist avslöja litegrann angående kvällen startelva.

– Det är cupmatch och det är viktigt att vi är väl förberedda. I fjol förlorade vi ju i Skellefteå och vi vet vad som gäller, säger Blomqvist som till aftonens match får klara sig utan sjuka Fanny Hjelm och Emmelie Konradsson.
– Däremot kommer vi starta med Elin Landström, Pernilla Nordlund och Linda Molin. I målet får Malin Reuterwall chansen. Men exakt hur laget ska formeras har vi inte bestämt ännu, säger Blomqvist till klubbens hemsida.

Sedan tror jag personligen att de flesta spelarna som inte fått så mycket speltid hittills kommer få chansen, det känns i alla fall mest realistiskt. En vinst i denna match tror jag är viktigare än vad man tror för det svartgula, speciellt för självförtroendet efter helgens nederlag mot jumbo-laget Djurgården. Min gissning är ändå att Umeå IK vinner med 1-3 och man är back on track med sitt självförtroende till helgens match hemma mot Jitex.

***

Fler matcher som spelar underkvällen

Sörfors-IFK Holmsund/Obbola 19:00 på Älvdungens IP.
Inför matchen, Matchen spelas på grus i Sörfors vilket lär gynna hemmalaget som förmodligen har en del träningar på underlaget. Plus att hos gästerna saknas målsprutaren, Christoffer ”J” Johansson och Andre Nyberg, där den sistnämnde ser ut att missa hela vårsäsongen. Vad kan vi tro om matchen, fortfarande så känns H/O så jäkla bra på papperet så jag kan inte göra annat än att tippa dem som favoriter. Men man får in glömma, Sörfors har flera år i rad spelat matcher på grus samt att man har otroligt målfarliga Daniel Fajers i laget som garanterat kommer skapa oreda. Mitt tips 2-4.

Lycksele- Norsjö div 4 norra 19:00 på Tannens IP
Inför Matchen, Jag tror på stensäker etta i den här matchen, Lycksele leder serien med två segrar Norsjö ligger näst sist på noll poäng, ingenting talar för Norsjö i mina ögon. En spelare för Norsjö att hålla ögonen på är Marcus Bäckman som gjort fyra baljor på två matcher. Mitt tips 5-1.

Arctic Cat FC – IFK Anderstorp div 5 Norra 19:00 på Kapploppshedens IP
Inför matchen, IFK Anderstorp har nollpoäng hittills medan Arctic Cat inledde första matchen med en 1-6 seger. Sedan så har jag lite halv dålig koll, men är det målsprutan från tidigare år Fredrik Lundh som gått till Arctic så gick dom från att vara favoriter till SKYHÖGA favoriter. Hur som helst så stod Lundh för tre baljor tillsammans med Andreas Lindgren förra matchen, så för Anderstorps del så får man vara vaksamma angående duon. Mitt tips 4-0

Där är lite matcher som spelas under kvällen är du sugen så far dit och kika nu vet ni plats och tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *