Stina x3

 dsc_02392.jpg

stinax2.jpg

Foto: Julia  Modell: Jag   Smink: Hanna  Hår: Klara

 .

Ovan ser ni tre bilder på mig från fotograferingen i söndags. Riktigt roligt var det, trots att jag kände mig nervös till en början. Jag är ju inte så van framför kameran.

.

Jag fattar inte att det är fredag idag, underbara fredag. Lika härlig som alltid. Fredag är liksom vardagens slut och helgens början, och helg, vem älskar inte helger? Kvällen kommer förmodligen att spenderas med ett par fina vänner. Det blir great.

.

Ni får gärna ställa mer frågor i frågestunden nedan kring fotografering, bloggen och allt möjligt. Det ska bli kul att svara på frågorna jag får in. Njut av fredagskvällen, medan den varar;)

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *