Förfrusna fingar och tår

img_7186.jpg

.

filmmaraton.jpg

Bild 1. Igår ”vimmelfotade” jag alltså när Brolle Jr var och sjöng sin nya singel på Vintergatan. Bild 2. Jag, Julia och Pauline hade film-maraton hemma hos mig. Det var riktigt roligt!

.

Trots att det var -21 grader ute, så pallrade jag och Pauline oss i väg till stan och fotade. Några förfrusna fingrar och tår senare,  så fick vi nog ett par fina bilder. Jag lägger ut ett par stycken redan ikväll, ni får gärna berätta vad ni tycker om dom. Tycker att det är så kul att höra eran åsikt!

1 kommentarer

  1. Hej Stina!
    Testa att blurra/dimma ut bakgrunden på Brolle-bilden. Tänker alltså att det ska se ut som att du har ett jättekort skärpedjup, så att allt man ser är nästan bara brolle, gitarren och killen som ber om autograf!
    Testa det och lägg ut resultatet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *