Svar på frågestunden

Jag svarade på frågestunden för länge sen, men svaren har bara legat och skräpat i utkastet.  Har inte haft en tanke på att publicera det, men nu jäklar. Here you go:

.

Bråkar du och din familj ofta, typ skriker och slåss osv :D? Haha, nej det gör vi inte. Visst har vi våra diskussioner ibland, men oftast är vi vänner.

Hur kommer det dig att du fotar så mycket? Har du ett företag, gör du bilder på uppdrag av någon, eller gillar du bara att fota? Jag fotar för att jag tycker att det är riktigt kul, jag har inget företag men jag jobbar ju som vimmelfotograf för VF. Dock så har jag varit riktigt dålig med ”vimmeluppdrag’’ på sistone, då tiden inte riktigt räckt till.

Hur lång är du?  161 för att vara exakt. Jag har växt sjukt mycket det senaste halvåret!

Favorit mat? Jag äter nästan allt, förutom palt och kroppkakor.

Vad använder du för smink till vardags? Cover all mix från MakeUpStore, foundation, mascara, sen lite rouge på det.

Vilka bloggar läser du varje dag? Jag följer faktiskt rätt många bloggar. Några favoriter är Emmy Danielsson, My Blomquist och Filippa Lund sen så läser jag mina vänners bloggar.

Vilka är dina favoritkläder? Älskar att ha på mig ett par svarta tights och bara en t-shirt upptill, så skönt!

Sommar eller vinter?=) Sommar, helt klart!

.

Du ser ut att trivas framför kameran och blir jättebra på bild, men nu till frågan, vare inte lite pinsamt att fotas med en kille som är betydligt äldre än en själv som man nästan aldrig träffat förr(A)? Först och främst, tack så mycket! Jag var jäkligt nervös till en början, men efter ett tag släppte det, och vi hade riktigt kul.

.

Hur kan du vika ut dig själv så mycket? Du visar alla ditt liv… Alla vet allt om dig snart! Vänta dig det värsta.., man kan inte vara nog försiktig. Jag vet inte riktigt om jag viker ut mig, men du kanske ser det så. Jag berättar inte allt om mig i min blogg, jag försöker att vara personlig men inte avslöja för mycket om mig själv. Och helt ärligt, så tycker inte jag att det gör så mycket ifall andra vet  vilken min favoritfärg är. Trots det, så bör man ändå vara försiktig.

.

Varför är du så jävla snygg? (ursäkta mitt ordspråk) Kan vi träffas någon gång? jag smälter när jag ser dig… Ditt nummer? Haha, oj. Tack!

Vad gör du när du verkligen vill slappna av? Oj, vad svårt. Jag slappnar inte så ofta av, både för att jag har ganska fullt upp för det mesta och att jag har svårt att koppla av. Men en kopp te med ett par fina vänner och snack är bra för själen.

Vilka tidningar/böcker läser du helst? Jag läser aldrig böcker, åtminstone inte skönlitteratur, ifall jag inte måste. Tidningar jag tycker om att läsa är Cosmopolitan och Sofies Mode.

.

När du är 50 år och tittar tillbaka på ditt liv, vad vill du ha uppnått? Det finns såååå mycket jag vill göra. Jag skulle vilja föreläsa om självförtroende, framgång och att helt enkelt att försöka må bra. Jag skulle vilja se mig runt i världen och uppleva. Jag skulle vilja shoppa och ta en fika med ett par vänner varje lördag. Jag skulle vilja prova bo i Stockholm. Jag skulle vilja ha en stor familj. Jag skulle vilja samla ihop pengar till dem som inte har tillräckligt. Jag skulle vilja äga en egen fotostudio. Jag skulle fortfarande vilja stå väldigt nära min mamma, pappa och min bror. Jag skulle vilja driva en blogg/skriva en bok om alla mina tankar, åsikter och värderingar. Jag skulle vilja hoppa bungyjump. Jag skulle vilja ha en lägenhet i Paris. Jag skulle vilja vara en förebild för någon. Jag skulle vilja vara frilansfotograf. Men… Jag skulle främst vilja vara, LYCKLIG.

 .

Vad är den roligaste kommentaren du fått på din blogg? Det måste nog varit en fråga som jag fick i en frågestund på gamla bloggen: vad gör du hellre: daskar nått vått i ansiktet – äter en grankvist. Jag svarade dock inte på den, haha;)

Hur kommer det sig att du bloggar på VF? 🙂 Jag vann DustinHome’s bloggtävling, där vinsten var 15.000;-. Efter vinsten så publicerade Norran en intervju med mig i papperstidningen och på nätet. Eftersom jag redan var vimmelfotograf för VF så visste chefredaktören vem jag var, men det var inte förrän då han fick se min blogg (antar jag). Då fick jag ett erbjudande om att få blogga här på VF. Jag hade varit dum om jag tackat nej;).

Har du någon egen studio eller fotar ni någon annanstans? och vart får ni alla proffsiga grejer ifrån? 🙂 Vi fotade på E4:an i Skellefteå. Där har fotoklubben sin studio, som vi hyrde.  Fast jag är galet sugen på att skrapa ihop pengar till en egen studio!

Kostar det att fota i studion som ni gjorde i veckan? Studion går endast att hyra ifall man är medlem i fotoklubben, som kostar 100 kronor per år. Att sedan hyra studion kostar 50 kronor per gång!

Kan inte du börja lägga ut fototips till oss som inte alls är lika duktig som dig på att fota? 😉 Det kan jag absolut göra! Ge mig tips om vad de ska handla om, så ska jag försöka skriva ihop något.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *