0 kommentarer

bloglovin

Nu fungerar det att prenumerera på  min blogg på bloglovin. Klicka bara på knappen ovan, annars så finns en likadan längst ner i högerspalten. Ni som inte vet vad det är, klicka er in på sidan och titta runt. Det ska nog inte vara några problem att förstå.

.

Sen så vill jag säga att jag har fotat massor och har egentligen skitmycket bilder att visa er. Men så tittar jag på mina fem senaste inlägg… 0 kommentarer. Då känner jag mig inte längre så motiverad att visa bilder. Jag lägger ner väldigt mycket tid på bloggen. Alla bilder jag tar, alla redigerar jag gör, allt jag skriver, det tar mycket tid och energi. Eftersom jag har ca 7000 unika läsare i veckan så vore det kul med någon respons i alla fall.

7 kommentarer

  1. Jag brukar läsa din blogg varje dag och tycker den är jättebra. Du är en väldigt duktig fotograf. Jag vill gärna se mera bilder!!!

  2. Inget illa menat, men din blogg kanske har ett för vanligt innehåll för att någon känner sig motiverade att kommentera? Jag menar, din ”konkurrent” – Underbaraclara – har en annorlunda stil som hon bloggar om till exempel. Där innehållet kan vara allt från husrenovering och bullbakning till kläder från Myrorna och kristna åsikter. Din blogg innehåller diverse foton och inlägg om vad du gör på fritiden. Men det är också där det tar stopp. Det blir en vanlig vardagsblogg av det helt enkelt. Om du slänger in politiska värderingar, åsikter om livet eller liknande saker så kommer du nog provocera en och annan VF-läsare som då också känner sig motiverad att kommentera ditt inlägg.

  3. Jag läser också din blogg varje dag. Du är väldigt duktig och jag vill gärna se mer av dina bilder. Jag lovar att kommentera mera.

  4. Tack så mycket tjejer, jag blir så glad när jag får höra sånt!!

    Squall Leonhart, Jag vill börja med att säga att Underbarabclara är inte min konkurrent. Hellre min kollega. Jag är heller inte så insatt i politik, då jag endast är 14 år. Men jag kan absolut slänga in en och en annan värdering eller tanke jag har. Tack för din åsikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *