Vad säger ni, hiss eller diss?

skooooo.jpg

Själv hissar jag dessa skor, dom är sjukt snygga tycker jag och dom satt perfekt på mina fötter. (Ni vet, sådär perfekt som i askungen?) 499 svenska riksdaler går dem på. Frågan är bara NÄR jag skulle använda dom? Vilka tillfällen liksom? Hjälp mig!

.

Annars då, så har jag spenderat dagen på stan med Pauline i ett antal timmar. Jag hittade en bikini(!!!!!), lite smycken och en bh. En ruggigt fin bh för den delen. Som jag tyvärr glömde på Gina tricot, och ingen människa hade hjärta till att lämna in den i kassan… Vi lunchade även på Dallas, vilket var lika gött som alltid!!

3 kommentarer

  1. SVAR: Jag sökte lite på google efter camera raw och laddade upp det. Vet inte om jag har senaste, är osäker på det men det funkar finfint. 🙂

    Ha en bra kväll och Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *