PÅSKLOV

namnlost-1.jpg

Skolveckans längsta dag gick förvånansvärt snabbt, med hjälp av tre brudar som gör dagarna mycket roligare. Till middag blev det räkmackor, slött men inte direkt äckligt.

.

Jag har tagit ledigt från skolan imorgon och jag kommer att sitta i bil, ungefär hela morgondagen. Söderut och inåt landet, 60mil totalt och sedan är vi där – Klövsjö/Vemdalen. Ska bli sjukt skönt med påsklov och några dagars skidåkning! Laptopen åker med, tyvärr inget internet bara. Jag ska förbereda några inlägg ikväll som kommer att dyka upp under veckan. Men ni får räkna med seg uppdatering… Hoppas ni alla får en underbart härlig påsk. Berätta gärna vad ni ska hitta på under lovet:) Vore roligt!

1 kommentarer

  1. Åka skidor låter härligt. Själv ska jag färdigställa det sista av renoveringen av mitt hus. Jobbigt men kul. Extra roligt är att min lillebror som bor 50 mil härifrån kommer och hjälper till.

    Glad Påsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *