HELG

Hade inte tänkt börja det här inlägget med att säga hur dåligt jag uppdaterar eftersom de flesta andra inlägg jag skriver inleds av samma fras, men det verkar  bli så ändå. Det har nästan gått en vecka sedan sist jag uppdaterade, tiden går nästan skrämmande fort. Har under tiden hunnit med att: Sova alldeles för lite, umgås med fina klasskamrater, läsa läxor och ha det gött.

Gårdagen var himla trevlig – Massor med trevligt folk, trevliga lekar och nästintill ingen sömn. Även fast klockan nästan är sex, så känns det som om den inte passerat två än, ska hoppa in i duschen och sedan ringa runt och se vad kvällen har att bjuda på. Ha en fortsatt bra helg. Love.

2 kommentarer

  1. Är det inte dags att lägga ner bloggen, om det inget finnes att skriva om?
    Obegripligt att VF länkar till den från första sidan…..

  2. Sv; Tack Nils för din kommentar. Nu jäklar ska jag få tummen ur och komma igång igen. Med dubbelt så mycket motivation och drivkraft. Kolla in bloggen om en vecka och se om du har samma åsikter då. Men faller det inte dig i smaken, så kan du läsa någon annan blogg som intresserar dig mer. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *