DAG 05 – HUR MAN VINNER MITT HJÄRTA

Tyckte dag 04 var nästan  lite för tråkig då jag bara ätit en banan, lite yoghurt och tacos idag. Så jag hade inte tänkt att skriva ett helt inlägg om bara det, utan hade tänkt att skriva om dag 05 istället. Hur man vinner mitt hjärta. Och helt ärligt så vet jag inte ens det själv, ingen har vunnit mitt hjärta än så länge. Ingen har tagit mig med storm och ingen har gett mig fjärilar i magen, inte på riktigt. Så hur man vinner mitt hjärta det återstår att se. Längtar faktiskt till han kommer den där pojken. Pojken med leendet och pojken med charmen. Han som tycker om mig för den jag är, tar mig i handen och står vid min sida. Han som är den han är, oavsett. Eller finns han verkligen på riktigt den där pojken?


OBS.
Det är heeelt okej om den där pojken skulle råka vara en kopia av Jon Kortajarena. Haha;-)

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *