DAG 06 – MINA SYSKON

Mina syskon. Eller mitt syskon borde jag kanske säga. Jag har en bror, en äldre bror som fyller 17 i maj. Oskar heter han och faktiskt så är vi väldigt tajta, och har varit det redan sen barnsben. Vi har samma vänner. De flesta av hans vänner är mina och tvärt om. Så vi har umgåtts med mycket lika folk och ofta med varann, från 1:an till 6:an har vi till och med gått i varandras klass var annat år. På fritiden umgås han mycket med sina kompisar och spelar cs när han får tid. Han är väldans fin, Oskar. Han är förmodligen världens snällaste människa och bryr sig alltid om allt och alla. Vi har ungefär samma humor och har för det mesta alltid väldigt roligt tillsammans.Han lär mig ofta att skilja på rätt och fel bara för att han bryr sig så mycket om mig. Stark är han också, vilket jag ofta beundras utav och han har spenderat en hel sommar på sjukhus och flera månader  i rullstol pga. att läkarna trodde att han hade skelettcancer. Det hela visade sig vara en inflammation i skelettet, vilket inte är lika farligt och det är vi alla oerhört glada för. Älskar dig bror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *